خواص ضد باکتری و ضد ویروسی
یکی از مهم ترین خواص عسل، فاسد نشدن آن تحت تاثیر هر گونه قارچ و میکروب است. عسل به علت داشتن چندین ملکول از جمله پراکسید هیدروژن (H2O2) که از واکنش بر روی قند گلوکز است به وجود می آید و آنزیم های مختلف و همچنین فشار اسمزی بالا به هیچ میکروب و یا قارچی اجازه نفوذ و رشد را نمی دهد.
بیشتر بخوانیم:
سالیان زیادی است که پزشکان سنتی و مدرن از این خاصیت عسل استفاده می کنند و از آن برای درمان بیماریهای عفونی و ویروسی از جمله انواع سرماخوردگی ها و آنفلوآنزا و … استفاده میکنند. این خاصیت باعث شده است تا از آن برای پانسمان انواع زخمهای عفونی سطحی، عمیق ، جراحات و زخمهای پس از عمل های جراحی و سوختگی در بسیاری از بیمارستانهای پیشرفته دنیا استفاده گردد.
این خاصیت در همه عسلهای طبیعی به نسبتهای متفاوتی دیده می شود.
عسل و خواص ضد باکتری و ضد ویروسی
عسل ,ضد ,خواص ,استفاده ,خاصیت ,ویروسی ,این خاصیت ,خواص ضد ,عسل و ,آن برای ,از جمله
درباره این سایت