خواص ضد باکتری و ضد ویروسی

یکی از مهم ترین خواص عسل، فاسد نشدن آن تحت تاثیر هر گونه قارچ و میکروب است. عسل به علت داشتن چندین ملکول از جمله پراکسید هیدروژن (H2O2) که از واکنش بر روی قند گلوکز است به وجود می آید و آنزیم های مختلف و همچنین فشار اسمزی بالا به هیچ میکروب و یا قارچی اجازه نفوذ و رشد را نمی دهد.

خواص عسل

بیشتر بخوانیم:

سالیان زیادی است که پزشکان سنتی و مدرن از این خاصیت عسل استفاده می کنند و از آن برای درمان بیماریهای عفونی و ویروسی از جمله انواع سرماخوردگی ها و آنفلوآنزا و … استفاده میکنند. این خاصیت باعث شده است تا از آن برای پانسمان انواع زخمهای عفونی سطحی، عمیق ، جراحات و زخمهای پس از عمل های جراحی و سوختگی در بسیاری از بیمارستانهای پیشرفته دنیا استفاده گردد.

این خاصیت در همه عسلهای طبیعی به نسبتهای متفاوتی دیده می شود.

خرید عسل طبیعی

عسل و خواص ضد باکتری و ضد ویروسی

تشخیص عسل طبیعی بدون انجام آزمایش

عسل و خواص ضد سرطانی

عسل ,ضد ,خواص ,استفاده ,خاصیت ,ویروسی ,این خاصیت ,خواص ضد ,عسل و ,آن برای ,از جمله

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

من آنِ تــــوام مرا به من باز مده سهند شیمی فایل های علمی سریال کامیون فرید آقاجانی هنرستان های فنی حرفه ای ناحیه یک مشهد مقدس بلاگیاز سوی سایت شاهکار ذهن گونش GÜNEŞ اورامان کالا تارتاریان